Uncategorized

Bandung Kita, Bandung Juara

image

Ti artis/ musisi rock, pop, dangdut tepi ka klasik sunda,
Wisata? Teu kaitung bakating ku loba,
Kadaharan, kuliner ceuk urang kota,
Teu kurang2, ti sisi jalan tepi ka hotel bintang lima,

Wisata pesion? Eeeh fashion? Aya,
Ti sapatu, baju, tepi ka calana,
Jalan2 jeung olahraga? Lintasan, taman2 kota aya dimana- mana,
Geura ka alun2 tengah kota,

Kota nu sagala aya,
Kota nu di cita2,

Bakal leuwih deui hade pastina,
Mun runtah teu deui balatak dimana- mana,
Walungan sanajan ge coklat tpi ngenah tetenjoanana,
Warga nu teu sangeunahna ngalumpatkeun kendaraanana,

Hayuk baraya,
Pemkot, nu usaha, media jeung warga,
Pungut sampah dimana aya,
Mun teu bisa,
Paling henteu tong miceun runtah sangeunahna,
Buang sampah pada tempatnya,
Mun can aya, pesakan heula na calana,

Demi bandung kita nu dipikacinta,
Bandung nu kudu jadi bandung jawara,
#PemkotBandung #BdgCleanAction #GreenerationId #Greeners_Id #GerakanPungutSampah

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s